Opdracht voor de Zelfbedieningsovertoom® getekend


Op 5 februari 2020 werd de opdracht voor de eerste Zelfbedieningsovertoom® in Nederland getekend door wethouder De Jong van de gemeente Bunschoten en de partijen in het samenwerkingsverband Zelfbedieningsovertoom VOF.

De overtoom wordt aangelegd over de Oostdijk bij Spakenburg, grondgebied van de gemeente Bunschoten. Ze verbindt de woonwijk Vathorst bij Amersfoort en de nieuwe woonwijk Rengerswetering bij Bunschoten met het Nijkerkernauw (Randmeren). Zelfbedieningsovertoom VOF levert niet alleen de overtoom, maar zorgt ook voor 10 jaar onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen.  


DEEL DEZE PAGINA


Facebook Twitter Linkedin



08-12-2021

Zelfbedieningsovertoom® Spakenburg



De ontwikkeling en bouw van de eerste Zelfbedieningsovertoom, vanaf de start in 2015 tot oplevering december 2022. Plus de praktijk na ingebruikname op 1 april 2023.



20-10-2020

Optimaliseren sloepenroutes in Zuid-Holland



H. de Vos Elektrotechniek en Waterrecreatie Advies hebben opdracht gekregen de mogelijkheden te onderzoeken om 4 handbediende bruggen en een sluis tussen Gouda en de Reeuwijkse Plassen te automatiseren.



03-02-2020

Sloepenroutes en de BRTN-categorieën E en F



De meeste schepen die in Nederland worden verkocht, zijn sloepen. De sloepenmarkt is “hot” en dat leidt tot de vraag hoe je de nieuw ontstane kansen benut.



23-09-2017

Informatiedag elektrisch varen in de Laakzone



Op 23 september 2017 was er een informatiedag over elektrisch varen op de Laak bij Grandcafe en Partycentrum De Kooi te Bunschoten-Spakenburg.